![](http://4.bp.blogspot.com/_XiTc-Dugbpg/SYSDYV8IQ4I/AAAAAAAAAOc/Dr8TwOl3DY8/s200/IMG_0050.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/_XiTc-Dugbpg/SYSDoxzCXBI/AAAAAAAAAOs/KcSEdQFpnGY/s200/IMG_0053.jpg)
Sugar! Cukrászda:
Puncsos mignon nincs, csak a hasonló külsejű epres és málnás.
Percekig gondolkoztam rajta, hogy mire emlékeztetnek az ízei, majd rájöttem, volt régen az a pufasztott piros málnaízű bogyó, a zizi párja, amivel apám annak idején a halakat etette, ha horgászott, és én imádtam.
![](http://2.bp.blogspot.com/_XiTc-Dugbpg/SYSDguWhemI/AAAAAAAAAOk/XUw6Fvw_l0U/s200/IMG_0052.jpg)
Katona József Színház büféje:
Az egyik legfinomabb mignon, amit valaha ettem. Iszonyú friss, puha, és krémes, de mégse túl gejl. Epres krémmel. Mikor a felső ajkunkra ráragad a friss máz, az felejthetetlen. Édes és finom.
Gerbeaud: Kicsit száraz és kemény, és a tetején lévő kókusz inkább érződött rajta, mint maga a sütemény íze. Finom, de átlagos. A karamellás viszon nagyszerű.
![](http://2.bp.blogspot.com/_XiTc-Dugbpg/SYSGi3SQNcI/AAAAAAAAAPU/l96J4Gs5klA/s200/km.jpg)
Dobos cukrászda - Eger: Finom, friss, puha. Talán a cukrászda hírnevével lehetne finomabb.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése