Előételnek bruschettát, de a feltétek elkészítése elég sok időbe telt,
![](http://1.bp.blogspot.com/_XiTc-Dugbpg/SagFcNVWh3I/AAAAAAAAASk/JQmoDNRIyYE/s200/IMG_0177.jpg)
![](http://2.bp.blogspot.com/_XiTc-Dugbpg/SagFtjf1IiI/AAAAAAAAASs/h2rC76A7Amk/s200/IMG_0171.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/_XiTc-Dugbpg/SagFE9FXp1I/AAAAAAAAASc/vuk--34reJc/s200/IMG_0173.jpg)
Aztán az első főétel gnocchi volt, márványsajtos-diós szósszal, az íze kissé kesernyés, megosztott minket, van, akinek nagyon ízlett, van, akinek egyáltalán nem. Én a kesernyéssége miatt az utóbbi csoportba tartoztam.
![](http://2.bp.blogspot.com/_XiTc-Dugbpg/SagGFnzJxhI/AAAAAAAAAS0/b4f5fLy-gTo/s200/IMG_0186.jpg)
Aztán jött az eredeti lasagne, aminek a receptjét a bűvös szakácsról szedtem (http://buvosszakacs.blog.hu/2008/10/23/lasagne_al_forno"), marhanyakból csináltuk, és a csillagánizstól meg a szegfűszegtől édeskés íze lett, és olyan sötétbarnás, ha színnel kéne kifejezni. Nekem közelebb áll a szívemhez a "magyaros" változat, darált sertéscombból, édeskés és mentolos fűszerek nélkül, de érdekes ízhatás volt.
![](http://2.bp.blogspot.com/_XiTc-Dugbpg/SagGevppjCI/AAAAAAAAAS8/AYhe7_2SkkM/s200/IMG_0191.jpg)
A desszert pedig pannacotta, karamell szósszal, csak úgy etette magát, még most is összefut a nyál a számban, ha az ízére gondolok.
![](http://4.bp.blogspot.com/_XiTc-Dugbpg/SagIhoODHWI/AAAAAAAAATE/kYqedN8Ied4/s200/IMG_0223.jpg)
1 megjegyzés:
Az Igen, talan igy
Megjegyzés küldése